Ett smartare sätt att bygga

På Ammedalens Bygg har vi över 30 år av kompetens och erfarenhet i branschen. Därför är det kanske inte så konstigt att vi blivit främst på det vi gör bäst, nämligen att konstruera, skräddarsy och tillverka högkvalitativa väggelement till våra kunder. Väggelementen levereras med bjälklag, takstolar och vid behov med betongkonstruktioner. När du anlitar oss för ditt projekt kan vi garantera att ditt bygge blir både tids- och kostnadseffektivt samtidigt som du får hög kvalitet på allt från material, konstruktion till montering och leverans.

Konstruktion enligt önskemål

Det som gör oss unika jämfört med våra konkurrenter är att vi inte bygger standardmodeller av hus utan alltid utgår från kundens önskemål. Vi gör helt enkelt det som vi är bäst på, och säkrar därmed bygget för våra uppdragsgivare. Vi har stor vana av att vara underleverantörer till byggherrar av alla storlekar, från de mindre enskilda firmorna till större byggfirmorna som till exempel NCC, Tornstaden, ByggArvid, GBJ och Brixly. Anlita oss när du vill ha en totalentreprenör i de delar i bygget som är viktigast.

Tillverkning i egen fabrik

I Henån har vi en egen produktionsanläggning på 3 000 kvm där vi tillverkar alla våra byggelement. Det är vår samarbetspartner Per Lindholms Bygg som försett fabriken med ett 20-tal kompetenta och erfarna medarbetare de senaste 10 åren. Blocktillverkningen i fabriken sker enligt DDS-skisser som vi själva tagit fram specifikt enligt uppdragsgivarens önskemål, och eventuella fönster monteras. Frånsågade ytor, spikhuvuden och liknande målas och kvalitetssäkras. Därefter plastar vi in de färdiga elementen och som lagras väderskyddat.